Verrassende & culturele avond

Programma

Cultureel Spektakel op 31 mei 2025!

 

Details over de Culturele Avond:
De culturele avond op 31 mei 2025 belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Van 19.00u tot 22.30u zullen in totaal drie culturele routes beschikbaar zijn, elk met vier voorstellingen van 20 minuten. Wat deze avond extra bijzonder maakt, is dat de voorstellingen plaatsvinden op onverwachte locaties binnen Veldhoven, elk op fietsafstand van elkaar.

 

Verrassende theatervormen:
Elke route biedt een unieke samenstelling van diverse theatervormen, waaronder toneel, dans, cabaret, opera, musical en muziektheater. De kers op de taart is de vierde en laatste voorstelling, die voor alle deelnemers in Theater de Schalm zal plaatsvinden. Hier wordt de avond afgesloten met een spectaculaire universele eindshow. Na afloop wordt er onder het genot van een hapje, drankje en muziek nageborreld over de unieke culturele ervaringen van de avond.

Praktische Informatie:

Om de verrassing te behouden, onthullen we niet van tevoren welke voorstellingen u te zien krijgt. Wel garanderen we een boeiende mix van kwalitatieve theatervormen gedurende de avond.

 

Kaarten:

  • De kaartverkoop start op 1 juli 2024 via De Schalm. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol = vol.

  • Eén kaartje voor 4 voorstellingen kost €21,00 per persoon.

  • Gezamenlijk inplannen voor een route (als duo of groep) kan bij gezamenlijke aankoop van kaarten.

  • Een week voor aanvang ontvangt u per e-mail de kaart voor de eerste voorstelling met de locatie waar om 19.00 de eerste voorstelling begint.

  • Kaarten voor de volgende voorstelling worden na afloop van de eerste overhandigd, waardoor de avond verrassend blijft.

 

(Fiets-)Routes:

  • U bezoekt in totaal vier van de tien georganiseerde voorstellingen die binnen een van de routes vallen.

  • Route-locaties liggen op maximaal 15 minuten fietsen van elkaar, waardoor haasten tussen voorstellingen niet nodig is. Wij stimuleren duurzaamheid door de route per fiets af te leggen.

  • Routes bestaan uit vier voorstellingen gepland om 19.00u, 20.00u, 21.00u en 22.00u. De laatste voorstelling om 22.00u vindt plaats in De Schalm, gevolgd door een gezamenlijke afsluiting eventueel met een hapje en drankje.

 

Een geslaagd eerste Verrassend Veldhoven

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het bijwonen van Verrassend Veldhoven op 25 mei 2024. Dankzij jullie enthousiasme en deelname is het een onvergetelijke avond vol culturele hoogtepunten geworden! 

We zijn verheugd om eindelijk alle acts en locaties vrij te geven die deze avond zo bijzonder hebben gemaakt. Hieronder vind je een overzicht van de optredens en de unieke locaties waar ze plaatsvonden. 

Dank aan alle artiesten, vrijwilligers en bezoekers voor het bijdragen aan het succes van dit evenement. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

 

 

 

Het Progamma van Verrassend Veldhoven 2024!

Hierbij onthullen wij de lang geheime locaties en acts van Verrassend Veldhoven

 

Route Wit:

Tuin Djept 77 Zeelst                                                       Muziek Theater                                  :De Italianen

Zeelstermolen; Kapelstraat-N 142                                 Monoloog; Een vrouw                         :Iris Heusschen

Trapjeshuys; Kapelstraat-N 76 Zeelst                            Klassiek Muziek                                 :Elise van Agthoven & Bram Scharpach: met een twist

 

Route Geel:

Dorpsgenot; Toterfout 13a                                              Opera met een Twist                         :Linda Straathof

Molenvelden: Banstraat 25 Zandoerle                            Westside Story Wink-                        :John van der Sanden

Tuin; Banstraat 8 Zandoerle                                            Dans; oa. Flamengo                         :Jessica Achten

 

Route Paars: 

Speeltuin ASV; Klaverplein 13/14 d'Ekker                       A capella zang Harmonic Times       :Femme

Witven; Runstraat 40 Veldhoven                                     Find your bright light                         :Bold Entertainment Productions

Manege; Volmolenweg 17 Veldhoven                             Cabaret; Jaar van de man                :Maarten, Bart & Stefan                     

 

Eind Act:

Theater de Schalm                                                                                                                    :The Ruggeds

Elke route biedt een unieke samenstelling van diverse theatervormen,
waaronder toneel, dans, cabaret, opera, musical en muziektheater. De kers
op de taart is de vierde en laatste voorstelling, die voor alle deelnemers in
Theater de Schalm zal plaatsvinden.

Om als duo of groep te boeken dienen de kaarten gezamenlijk gekocht te worden.

Elke route biedt een unieke samenstelling van diverse theatervormen,
waaronder altijd een variant van: muziektheater, Dans en Klassiek.

Route locaties liggen op maximaal 15 minuten fietsen van elkaar, waardoor

haasten tussen voorstellingen niet nodig is. Wij stimuleren duurzaamheid

door de route per fiets af te leggen.

 

De intieme voorstellingen voor telkens 40 bezoekers duren ongeveer 20 minuten. U bezoekt drie voorstellingen per route om daarna samen te komen met alle 360 bezoekers in de schalm voor een spectaculaire muziekshow ter afsluiting.

Je ontvangt kaarten en de eerste locatie als email ongeveer een week voor de aanvang. Deze zijn via de telefoon te scannen en hoeven dus niet geprint te worden.  

Verrassend Veldhoven 2024 is op 25mei en duurt van 19.00 tot 22.30 waarna er gelegenheid tot na praten met een hapje en een drankje in de foyer.

Om de verrassing te behouden, onthullen we niet van tevoren welke

voorstellingen u te zien krijgt. Wel garanderen we een boeiende mix van

kwalitatieve theatervormen gedurende de avond.

 

Het meest praktisch is om met de fiets van voorstelling naar voorstelling te gaan. Er is voldoende tijd zodat u zich niet hoeft te haasten. Indien u met de auto bent, kan bij de locaties en in de wijk geparkeerd worden. De eind locatie is De Schalm en daar is ruime parkeer-gelegenheid beschikbaar.

Vanaf 1 juli 2024 zijn kaarten te bestellen. Vanwege het intieme karakter van de voorstellingen zijn er 120 kaarten per route, dus 360 kaarten in totaal en vol=vol.
Kaarten worden door De Schalm uitgegeven op de door hen gebruikelijke
wijze: Zie hier

Ben je allergiesch voor boerderij dieren? Dan zouden wij hier graag op de hoogte van gebracht worden zodat we er voor kunnen zorgen dat ook voor jou het fijne avond is. Dit mag gemaild worden naar: Info@VerrassendVeldhoven.nl of op onze contact pagina